dimarts, 12 de febrer de 2013

El PP canvia de postura, provocant eufòria entre els membres de la PAH concentrats a Barcelona


Els prop de 350 manifestants que protestaven davant de la seu del PP al carrer Urgell 249 de Barcelona han rebut  amb eufòria l'acceptació a tràmit de la Iniciativa Legislativa Popular que s'ha portat al Congrés amb el suport de vora d'un milió i mig de signatures. Aquesta, es discutirà al congrés després que el PP canviés de postura a última hora. Durant tot el matí i part de la tarda les diferents plataformes d'afectats per la hipoteca donaven per fet que el PP faria ús de la seva majoria absoluta a la cambra baixa per votar en contra de la iniciativa, però cap a les sis de la tarda ha comunicat el contrari en una roda de premsa.
 Vídeo de la concentració i entrevista a D. Fernàndez

Un membre de la PAH, Albert Jiménez, ha valorat amb sorpresa i alegria la decisió del PP però s'ha mostrat prudent i ha considerat que només es tracta "d'un petit pa
 s". El el diputat de la CUP David Fernández, present a la mobilització aquesta tarda, ha reconegut la funció de la PAH com a "extraordinària", a l'hora que ha trobat a faltar "tot el parlament de Catalunya a la concentració" en favor de la dació en pagament.
Els portaveus han posat èmfasi en la importància que suposa la manifestació del proper dissabte i animen a tothom a assistir-hi.

Moment d'eufòria dels manifestants al saber que la ILP es debatrà al Congrés


  

 

 
BCNdesnonaments
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada