divendres, 15 de febrer de 2013

Un nou cas de dació dóna esperances als afectats reunits al Carrer Enamorats


Luís Peralta amb els documents que ha firmat avui mateix
  Com cada divendres a les sis, comença la reunió setmanal d'assessorament de la PAH al Carrer Enamorats. Com cada divendres, unes 150 persones s'hi troben per presentar el seu cas al grup d'assessors o donar suport als demés. Es respira l'ansietat dels nous afectats, la manca d'espai genera un ambient sobrecarregat, raó per la qual alguns prefereixen esperar a fora, a la vorera.


El torn de paraula és interromput per l'arribada de Luis Peralta, un veí de Barcelona, que ha aconseguit la dació en pagament. Ho ha vingut a anunciar al colectiu tan aviat ha firmat els papers amb el banc. Obviament aquesta irrupció provoca aplaudiments i crits d'alegria. Després d'aquest cop d'aire fresc, s'alegren les cares i continua la reunió.
 Peralta ens concedeix una curta entrevista i ens explica amb més detalls el seu cas: va quedar a l'atur fa sis mesos, pel que va deixar de poder pagar la hipoteca, encara que la seva dona conservi la feina. Al cap de sis setmanes, va demanar al seu banc, el BBVA, que li concedís la dació en pagament. Aquesta li ha estat concedida, segons ell, gràcies a la seva insistència diària i prolongada. S'ha presentat al banc demanant noves informacions sobre el seu cas durant els últims quatre mesos.
BCNdesnonaments

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada