diumenge, 17 de febrer de 2013

100.000 persones als carrers de Barcelona en suport a la ILP
Manifestants aplaudint el discurs d'Ada Colau al final de la marxa
  Els carrers de Barcelona s'han omplert amb unes 100.000 persones (segons fonts ofocials) per reclamar al govern que la ILP que la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) va lliurar la setmana passada (admesa a tràmit), sigui aprovada. El gruix dels manifestants ha sortit de la Plaça Universitat, on s'ha llegit un manifest, i ha recorregut la Gran Via fins a trobar el carrer Urgell, per on ha pujat fins arribar a l'alçada de la seu del Partit Popular al número 249.

Projecció del logotip de la PAH a la façana de la seu del PP
 En acabar la manifestació, molta gent s'ha emocionat quan
una nena ha explicat a través d'un megàfon la seva experiència personal de desnonament. Ada Colau, portaveu de la PAH, ha destacat el caràcter pacífic de la marxa, advertint la 'obligació' que té el govern d'escoltar les demandes de la plataforma. Ha recordat també que la iniciativa posada en marxa de denunciar públicament aquells diputats que votin en contra de la ILP no té cap objectiu violent, però sí que pretén 'fer responsables' a aquells diputats que s'oposin a la 'proposta de mínims' de la PAH.
A la manifestació s'han adherit diferents col·lectius com els "iaioflautes", els "estafats per la banca" i altres associacions vinculades a la cultura.


Galeria d'imatges: http://www.flickr.com/photos/93296521@N07/sets/72157632791963698/
 BCNdesnonaments

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada