dimarts, 22 de gener de 2013

La pressió popular aconsegueix paralitzar un desnonament a Hospitalet


bcndesnonaments CC
Membres de la PAH esperant la comitiva judicial.
El passat divendres 18 de gener la pressió popular va aconseguir aturar, de forma momentània, el desnonament previst al carrer Llançà nº109 de l’Hospitalet. Unes 40 persones, membres tots de la PAH (Plataforma d'Afectats per la Hipoteca) i de la seva sucursal de l'Hospitalet PAHHL, es van reunir davant de la vivenda des de primera hora, esperant la comitiva judicial que no va acabar apareixent. Després de 2 hores, la familia Yangari Gordillo era cridada des del jutjat per recollir el document que certificava la paralització del desnonament.

    És el primer intent de desallotjament en aquesta finca, per tant la pròrroga dóna un marge de temps als afectats, d'un mes en aquest cas, per millorar la situació econòmica i poder fer efectiu el deute amb l’entitat bancària, el BBVA. Els integrants de la plataforma rebien la notícia de la suspensió amb eufòria i crits de “si se puede” a més de consignes contràries als bancs i als polítics.
bcndesnonaments CC
Una de les afectades, mostrant l'ordre judicial que paralitzava el desnonament.
Berta, una de les afectades per l’intent de desnonament, agraïa el suport de la Plataforma i els veïns que l’han ajudat. La família viu en aquest habitatge des del 2007 i demana la dació en pagament com a mesura per tal de poder liquidar el deute amb el BBVA, ja que actualment no disposen d’ingressos suficients per fer front a la hipoteca.

BCNdesnonaments

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada