dissabte, 26 de gener de 2013

Aturat per tercera vegada un desnonament a Santa Coloma


El passat dijous 24 de gener es va suspendre per tercera vegada el desnonament previst al número 52 del carrer Pau Clarís de Stanta Coloma de Gramanet. L’afectada, Betty Velázquez, recollia passades les 9 del matí als jutjats de la ciutat la confirmació de la pròrroga. La veïna presentava la documentació de família monoparental, acollint-se així a la llei hipotecària del 15 de novembre. Ha negociat la dació en pagament com a mesura per eixugar el deute.

Segons fonts pròximes a l’afectada, el lletrat que li era assignat no estaria actuant èticament, ja que tal i com també assegura ella, no s’ha preocupat "gens" per la seva situació, ni sabia que el desnonament havia estat suspès.

La veïna, membre de la PAH, agraïa el suport rebut a la trentena de participants que es reunien davant de casa seva per tal d’intentar evitar el desnonament. Aquests rebien amb consignes com “si que es pot” a l’afectada quan arribava dels jutjats. Miguel Ordóñez, membre de la PAH i portaveu de l’associació a Santa Coloma, afirmava a aquest mitjà que es continuara lluitant per evitar els desnonaments i feia una crida a tothom que es vulgui sumar a la manifestació del proper dissabte 16 de febrer a Barcelona per reclamar la dació en pagament. Aquesta manifestació comptarà a més amb el suport d’altres col•lectius com els iaioflautes o el moviment 15-M.

 BCNdesnonaments

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada